Over ons

Weg Wijzer verzorgt klantgerichte trainingen en opleidingen op het gebied van Veilig werken aan de Weg en Verkeersveiligheid.

Opgericht in 1998, zijn we inmiddels uitgegroeid tot één van dé opleiders van Nederland; toonaangevend in praktijkgericht onderwijs in de Benelux met een prima prijs/kwaliteit verhouding. Ons slagingspercentage ligt op ruim 95%!

Als specialist op dit terrein beschikt Weg Wijzer opleidingen en trainingen over de nodige ervaring en kennis om u wegwijs te maken in de complexe materie van verkeersveiligheid.

 

Afgelopen jaren mochten wij voor o.a. voor Rijkswaterstaat (Incident Management+), provincie Overijssel, diverse Nederlandse gemeenten (o.a. gemeente Velsen, en gemeente Moerdijk), Jaarbeurs Utrecht en Dura Vermeer opleidingen verzorgen op allerlei gebied.

Onze diensten worden aangeboden via open inschrijvingen en als maatwerktrajecten, volledig afgestemd op uw organisatie en medewerkers.

De basis opleidingen / activiteiten van Weg Wijzer opleidingen en trainingen zijn:

De bestaande opleidingen van Weg Wijzer opleidingen en trainingen worden per 1 juli uitgebreid met de volgende Verkeersopleidingen:

We zijn een betrokken en flexibel opleidingsinstituut. Ons team van enthousiaste medewerkers en ervaren docenten volgt marktontwikkelingen op de voet, denkt pro-actief mee en biedt uitsluitend kwalitatief hoogwaardige oplossingen die passen bij uw organisatie en medewerkers.

  • Door klantgericht maatwerk is het slagingspercentage bij ons ruim 95%
  • We werken proactief mee aan de veiligheid van uw medewerkers.
  • Verkeersregelaars krijgen scholing in veiligheid én vriendelijkheid!

Weg Wijzer is volwaardig strategisch partner van onder meer Rijkswaterstaat, Politie- en Brandweerkorpsen, gemeenten, Waterschappen etc. Meer info