Samenwerken

“Van samenwerken word je groot”.

Door krachten te bundelen en door gebruik te maken van elkaars deskundigheid zijn wij wie wij zijn.

Lees hier met wie wij samenwerken.

Combikr8 / Mankr8

Voor info: http://www.combikr8.nl/

 

Veiligheidscentrum Limburg

Voor info: http://www.veiligheidscentrumlimburg.nl/

 

AAB training en opleiding

Voor info: http://www.aabgroep.nl/home.html

Adviesbureau Kusters

Voor info: http://www.abkusters.nl/

Van Bijsterveldt & Daamen training en advies

Voor info: http://www.bij-da.nl/

Search BV

Voor info: http://www.searchbv.nl/

 

Dek Opleiding en Training

Wij verzorgen al ruim 37 jaar theorie en praktijkopleidingen voor de diverse rijbewijzen. Met 50 medewerkers worden er jaarlijks honderden mensen opgeleid op het gebied van Verkeer, Veiligheid en Logistiek vanuit onze vestigingen in Goes, Terneuzen, Middelburg en recentelijk Bergen op Zoom. Naast het opleiden van kandidaten voor de diverse rijbewijzen biedt Dek ook (nascholing) trainingen voor chauffeurs en logistieke medewerkers en geven wij onze klanten opleidingsadvies vanuit de speerpunten Verkeer, Veiligheid en Logistiek. Wij zijn trots op erkenningen van diverse subsidiefondsen, de FAM  en het ISO 9001 certificaat.

Voor info: http://www.dek.nl/

 

Xzellent – voor beter mensenwerk

Wij geloven in Ontdekken & Verbeteren. In het werken aan Jezelf, je Team of je Organisatie. Niet alleen omdat het soms moet maar vooral omdat het inspireert en je weer een stap verder brengt. Wij geloven ook dat met de wijze waarop wij ondersteuning bieden, anderen beter in staat zijn te groeien, te ontwikkelen en te verbeteren. Wij doen dat door zo goed mogelijk  effectieve, verantwoorde leeractiviteiten te organiseren met onze trainingen, opleidingen en seminars. Zo willen wij een positieve bijdrage leveren aan deze maatschappij.

Voor info: http://www.xzellent.nl/

Verkeersschool Trilling

Voor info: http://www.verkeersschooltrilling.nl/

 

Opleidingscentrum V-Tas

Voor info: http://www.v-tas.nl/

 

Helix Training & Consult

Helix Training & Consult is een zelfstandige onderneming binnen de Scalda Holding B.V. Al sinds 1993 zijn we in de markt actief. Inmiddels behoren we tot de grootste commerciële opleiders in Zeeland. Daar zijn we natuurlijk trots op. Vandaag de dag bedienen we klanten verspreid over zuidwest Nederland.
We beschikken over een breed aanbod aan trainingsmogelijkheden op uiteenlopende terreinen. Industrie, zorginstellingen, overheden en particulieren vinden bij ons de juiste training.

Voor info:  http://www.helixtc.nl/