Toolbox-meeting

Toolbox-meeting

Omschrijving

In het kader van weg-afzettingen en verkeersveiligheid kan Weg Wijzer opleidingen en trainingen naast onze gangbare opleidingen en trainingen ook toolbox-meetingen verzorgen voor de medewerkers en of leidinggevenden.

Wat is een Toolbox-meeting?
Een Toolbox-meeting is een bijeenkomst voor medewerkers met als doel in een korte tijd de arbeidsveiligheid in het dagelijks werk te bevorderen aan de hand van een specifiek onderwerp.

Een Toolbox-meeting kenmerkt zich doordat de bijeenkomst kort/beknopt, zakelijk en correct wordt voorbereid en uitgevoerd. Een Toolbox-meeting is geschikt voor grotere groepen.

Onze Toolbox-meeting heeft als doelstelling de medewerker in korte tijd vakinhoudelijk bewust te maken van de positieve invloed voor het aanbrengen en in stand houden van onder andere afzettingen, waarbij de (verkeers)veiligheid van zowel wegwerker en weggebruiker primair staat. Arbowet en Arbo besluit maken onderdeel uit van onze toolbox.

Duur

1,5 á 2 uur. Aanvang in overleg. Meerdere Toolbox-meetingen op 1 dag mogelijk

Aantal deelnemers

Maximaal 25 deelnemers per Toolbox-meeting

Bijzonderheden

Tijdens de Toolbox-meeting zal vakinhoudelijk vanuit de praktijk ingegaan worden op de door opdrachtgever aangegeven onderwerpen.

 

toolbox